Вход* * *

Търсим напористи и пробивни хора за набиране на реклами за списанието. 

Впечатляващ % комисионна!
Повече подробности - тук.

 

---------------------------------

 

 

 

 

---------------------------------

Jooble

Обяви за работа

Актуално

HR форум

УСПЕХЪТ НА БИЗНЕСА ЗАВИСИ ОТ ХОРАТА

HR секторът се развива с изключително бързи темпове. Днес успехите на бизнеса са все по-малко зависими от машините и все повече от хората. Именно това подтиква компаниите да полагат по-големи усилия да удовлетворяват нуждите на служителите си. Около тези изводи се консолидираха всички участници в единственото по рода си HR изложение в България. 
Освен изложбена част, по време на HR Industry се провежда и семинарна програма, представяща най-актуалните тенденции при продуктите и услугите в сферата на човешките ресурси.
На 9 февруари 2017 г., в Интерпред - СТЦ София, се проведе шестото издание на единственото по рода си специализирано браншово изложение HR Industry. Това уникално за HR бранша събитие събра над 550 гости и 48 изложители - български и международни компании - в рамките на деня.

Изложението бе официално открито от г-н Светлозар Петров, Управител на JobTiger Анита Кирилова - Директор Агенции, MetLife и Ангелина Славкова, специалист Конферентни събития, Интерпред - СТЦ София. 
48 номпании и организации, опериращи в сферата на подбора на персонал, одит на персонала, обучения, тренинги и тиймбилдинги, HR outsourcing, животозастраховане и здравно осигуряване, временна заетост, консултации и други представиха своите нови услуги и се срещнаха с настоящи и бъдещи клиенти и бизнес партньори. Както обикновено, изложението събра на едно място иновативни и утвърдени HR компании, над 550 управители на фирми, HR мениджъри и хора от бранша. Всички те очакваха да научат по време на събитието актуалните тенденции и иновациите на HR пазара. 
По време на събитието се проведе и богата семинарна програма, в рамките на която бяха обсъдени най-новите тенденции в HR услугите. Представени бяха ползите от имплементирането на психометрични тестове в процеса на подбор на кадри, здравословните офисни навици, влиянието на английския език върху бизнес резултатите, важността на стратегическата роля на HR функцията, преходът към дигитална HR трансформация, начините за решаване на организационни проблеми и други важни теми. Няколко от компаниите се задълбочиха върху темата за коучинга - видимо една централна проблематика за бранша в този момент, а презентацията на JobTiger пък бе посветена на новия портал hrindustry.bg. Трансформацията на този сайт отваря огромни възможности пред професионалистите и HR компаниите у нас, давайки им широко поле за изява и място за публикуване на важни професионални текстове. Порталът ще представя най-новата и практически ориентирана информация, разделена в няколко области: подбор, трудово законодателство, организационен дизайн, оценяване, възнаграждение, придобивки, обучения и развитие, мотивация, трудови отношения, HRIS, payroll и други теми, които вълнуват ежедневието на HR специалистите. 
Цялата семинарна програма премина при голям интерес и препълнени зали - една тенденция, която се задълбочава всяка година.
Разговорите с изложителите и посетителите по време на събитието пък дадоха ясен сигнал, че HR Industry всяка година става все по-успешно и посещавано събитие, което много точно отговаря на нуждите на професионалистите от бранша.
HR Industry се организира от JobTiger.
Генерален спонсор е застрахователният 
гигант http://www.metlife.bg/bg/Individual/index.html MetLife.
Организационен партньор е Интерпред-СТЦ София, партньор е БАУХ..

Мариета Колева

---------------------------------------------- 

 

 

 Повече подробности, пълна програма и заявка за участие ще намерите ТУК.