Вход* * *


Търсим напористи и пробивни хора за набиране на реклами за списанието. 

Впечатляващ % комисионна!
Повече подробности - тук.

 

---------------------------------

 

 

 

 

---------------------------------

---------------------------------

Jooble

Обяви за работа

В СПИСАНИЕ "ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ"

І. ВИЗИЯ

Списание ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ е специализирано издание за управление и развитие на човешкия капитал. Изданието се разпространява повече от 28 години и е утвърдено на медийния пазар.
Наши автори са мениджъри по човешки ресурси, управители на фирми, утвърдени учени, експерти от социалната практика, университетски преподаватели от страната и от чужбина.
Читателска аудитория – мениджъри на фирми, ръководители и специалисти по човешки ресурси, научно-преподавателският персонал по мениджмънт и човешки ресурси от ВУЗ и центровете за квалификация, ръководители и специалисти от звената по професионално ориентиране и подбор на персонала и т.н.

ІІ. МАРКЕТИНГ И РЕКЛАМА

Списание ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ представя на изключително интересната му читателска аудитория идеите и продукцията на проспериращи фирми, изразени в съответни рекламни продукти. Заедно с публикуването на рекламата списанието предлага безплатна възможност да представя дейността на водещите фирми под формата на интервюта, коментарии и други публицистични форми.
Рекламната стратегия на изданието се изразява основно в представянето на общини и фирми – подготовка и реализация на проекти по оперативните програми.
Формат на представяне:
- На корици на списанието.
- На вътрешни страници.
- Под формата на рекламни карета в договорен формат.

Базови цени за публикуване на реклама може да видите ТУК.

ІІІ. РАЗПРОСТРАНЕНИЕ И АБОНАМЕНТ

Всеки брой на списание ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ се изпраща до министри, депутати, посланици и експерти, делови бизнес среди в цялата страна, до абонатите на списанието, които биха проявили интерес към продукцията и пакета от услуги на фирмите.

Списанието се разпространява предимно чрез абонамент.
Абонаментът се извършва целогодишно в офиса на списанието, в РЕП, ДОБИПРЕС и във всяка пощенска станция.

За контакти: Лазар Лазаров - маркетинг
Тел.:0884 196 656
E-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.